Live Music Odense

NOAH med Danmarks Underholdningsorkester

NOAH er garant for pop fra allerøverste hylde og med sin personlige og melankolske lyd, har sangerens musik domineret de danske radiostationer og streamingtjenester de sidste syv år. Troels Gustavsen gik senest platin med albummet ”1988” og har et væld af hits i bagkataloget, som ”Alt Er Forbi”, ”Over Byen”, ”Før Vi Falder” og hans seneste single ”Alle Går I Stykker”.

Gustavsen har netop afsluttet en omfattende akustisk tour rundt i landets kirker, hvor han spillede for udsolgte sale. Nu skifter popfænomenet kirkerne ud med fem af landets største koncertsale, ligesom det akustiske setup udskiftes med et af Danmarks mest anerkendte symfoniske orkestre, nemlig Danmarks Underholdningsorkester.

NOAH har altid drømt om at dele scenen med så stort et orkester: “For de fleste musikere er det en drøm at få lov at optræde med et stort symfoniorkester, og til foråret går den drengedrøm i opfyldelse.”