Live Music Odense

Bal med Rannok

Fredag den 18. september kl 19.30 spiller Rannok: Michael Grubæk og Theis Langlands op til dans.

Rannok er kendt for deres intense drive og unikke samspil. De spiller dansk traditionel og kontemporær folkemusik med inspiration fra de gamle spillemandsmelodier. Musikken tilføjes et moderne touch med nye kompositioner og spændende arrangementer, hvor violin og klaver svæver ud og ind imellem hinanden. Forvent alt fra råswingende polkaer til stemningsfyldte ballader og varmhjertede valse, der taler både til hjertet og til fødderne, så publikum kommer op af stolene.

Duoen er en prisvindende duo i international topklasse og består af to yderst kompetente musikere.
Violinisten Michael Graubæk blev udnævnt som dansk rigsspillemand i 2014 og pianisten Theis Langlands har modtaget adskillige priser ved DMA Folk. Sammen har de spillet utallige koncerter i ind- og udland.

Ballet er en del af arrangementerne: Musik fra alle egne af Danmark til og fra alle generationer og er støttet af Odense Kommune – Odense Musikudvalg og Statens Kunstfond – Projektstøtteudvalget for Musik.