Live Music Odense

Blues Brothers Souvenir Show

Har du endnu ikke oplevet de fantastiske blues brødre og deres dygtige band? Så har du nu mulighed for at få en uforglemmelig oplevelse.
To mænd i front med sorte solbriller, sort hat og sort habit. En kuffert proppet med nogle af de bedste rhythm’n’blues- og soulklassikere, spillet af en hårdt swingende rytmegruppe og en effektiv hornsektion!
Lige dét guitar-riff og dén orgelfigur under en fræsende saxofonsolo og et kor, der helt i traditionen understøtter leadvokalen.
Blues Brothers Souvenir Show er en oplevelse du aldrig vil glemme og en musikalsk oplevelse du helt sikkert ikke vil gå glip af.


Vi savner alle en god koncert, musikalske indtryk og nye oplevelser med familie og venner. Derfor har vi valgt at give kulturlivet i Odense et skub til at komme i gang igen med hjælp fra Odense Kommune og Facebook.

Hver fredag i juli står vi klar med mulighed for god musik, lækker mad og dejlig drikkelse, når vi åbner op for Fredagsrock På Torvet.
Her kan du i løbet af fem fredage opleve fantastiske danske kunstnere på Sorte Brødre Torv lige midt i det autentiske H.C
Andersen Kvarter i Odense centrum, en perfekt lokation og atmosfære for vores arrangementer.

Med hjælp fra kommunen og Facebook, er det blevet muligt at sætte priserne på koncerterne ned til en pris hvor alle kan være med og give jer dejlige fynboer skønne musikalske oplevelser hen over sommeren.


Grundet forholdsregler i forbindelse med Covid19 er det kun muligt at købe borde til selskaber, og ikke enkeltbilletter.

Bemærk: pladsen er afskærmet, så det ikke er muligt at se scenen udefra.

Pris: 4 mands bord 500,- (+ gebyr)
Pris: 8 mands bord 900,- (+ gebyr)

Der er mulighed for at tilkøbe tapasbox. Pris: 150,- /person
Der er mulighed for at tilkøbe fri bar på øl/vin/vand ml. 17.00 – 19.00. Pris: 250,- /person