Live Music Odense

Drew

SPECIAL GUEST: DOPHA

  1. Oktober udsendte Drew sit debutalbum “Brutal” med 9 sange, et konceptalbum der leger med filosofien om at lykken er at finde i smerten og i det brutale i livet!

At svaret på mange af livets spørgsmål findes i de mørke dybe huller, når sindet kommer på prøve. For Drew er det hendes rejse fra start til debut som både indkapsler tabet af en forælder, lykken i et ægteskab, jalousien hos en eks-kæreste samt kærlighed, som man slap men som stadig hænger fast.

Rejsen for Drew har været længere end for andre unge pop-debutanter. Men det er denne rejse hun har måtte tage for at opnå det budskab, som hun føler er af værdi for lytteren af musikken.
For Drew handler det om at ændre verden omkring hende til det bedre med ord og forståelse uden fordømmelse.

Hendes egen rejse har bl.a. været en rejse ud af den jyske jante muld med konventionel teenage tvivl og udlængsel og en evig fordømmelse af sig selv og andre. Da tæppet bliver hevet væk under Drew som 24 årig efter hendes mors død, stod hun redefineret og genfødt efter hun genfandt følelsen af at være menneske i sorgen, og hendes stemmes klang afspejlede noget dybere med en sjæl der har noget på hjertet.

“Brutal” indeholder både singlen “Hard To Love”, der var Ugens Uundgåelige på P3 samt den seneste “Perfect Disaster”, der ligger blandt de 10 mest spillede sange på de danske radioer !