Live Music Odense

Ravi Kuma

Du kender dem måske fra hooklines som ”Fuck This Shit I’m Gonna Be A Princess” og ”Why You Motherfuckers Keep Staring At My Dick”, men Ravi Kuma er meget mere end bare ørehængende hooks. Duoen udgav deres debutalbum “Sub.” i juni inden deres koncert på Roskilde Festival, og numrene er en blanding af producer Aske Knudsens hårdtpumpede elektroniske beats og rapperen Sharon Kumaraswamys protesterende tekster og kæmpe energi.

Ravi Kuma tager aktuelle og tabuiserede emner op ud fra et menneskeligt, personligt og samfundsmæssigt perspektiv. Det handler om at kunne finde det smukke i noget grimt og skabe et sammenhold til en koncert, hvor protesterende tekster, fest og håb er i fokus.

Dette formåede de i høj grad på både dette års Spot Festival og Roskilde Festival, hvor de fik følgende ord med på vejen fra Gaffa og Soundvenue:

”Ravi Kuma er ganske enkelt kommet for at blive. De tilbyder en fest, som ikke fås andre steder end hos dem, og de fremfører deres musik som et kærligt knytnæveslag lige i ansigtet.”
– Gaffa

Oplysning om Covid-19!

Vi opfordrer dig til at blive hjemme hvis du oplever symptomer, eller har været i kontakt med en smittet inden for de sidste 14 dage.
Vores gæster besøger os på eget ansvar, derfor har vi tillid til, at de forholdsregler der er givet af myndighederne bliver overholdt.