Live Music Odense

JUNKYARD DRIVE

SPECIAL GUEST: WALKING RUMOR

Mere end 2 millioner streams og 65.000+ månedlige følgere på Spotify, nr.1 på den officielle vinyl hitliste i Danmark og over 100 live shows. Det er, blandt andet, hvad Junkyard Drive har formået
siden begyndelsen I 2014.

De har turneret i Skandinavien, nord Europa, de b altiske lande, USA og Mexico. I 2018 spillede bandet på den legendariske Sweden Rock Festival, side om side med Iron Maiden, Judas Priest og
Ozzy Osbourne. I efter året 2019 supporter de svenske Eclipse på deres tour rundt i Europa.

Junkyard Drive er startet på deres rejse ud over de danske grænser og det er kun begyndelsen!

Oplysning om Covid-19!

Vi opfordrer dig til at blive hjemme hvis du oplever symptomer, eller har været i kontakt med en smittet inden for de sidste 14 dage.
Vores gæster besøger os på eget ansvar, derfor har vi tillid til, at de forholdsregler der er givet af myndighederne bliver overholdt.

De danske hardrockere har udgivet to albums de sidste to år, begge med gode anmeldelser fra både kritikere og fans. Guitar legende og producer Soren Andersen (Glenn Hughes, Marco Mendoza,
Electric Guitars) kalder Junkyard Drive for det mest lovende band på den danske hard rock scene og giver forsangeren titlen som ‘Skandinaviens bedste rock sanger ‘.

Junkyard Drive har tydeligt bevæget sig imellem første og andet album og det er en fornøjelse at høre hvordan drengene har udviklet deres egen personlige lyd.

De 5 drenge, Kris (vocal), Ben (guitar), Birk (guitar), Claus (trommer) og Sjus (bas) er hårdt arbejdende musikere, der tager missionen om at blive “verdens største rockband” MEGET seriøst.
De tænker, ånder og føler Junkyard Drive, hvilket kommer til udtryk i de endeløse timer brugt i øvelokalet og det fact at de aldrig har aflyst et eneste show.

Junkyard Drive tror på at den bedste måde at opleve Rock’n’Roll er live, hvilket betyder ingen brug af backing tracks, overhovedet. For live musik lader dig føle energien, musikkens momentum og kunstneren der leverer det helt fra scenekanten.

Walking Rumor: Facebook