Live Music Odense

l wood joy

På en helt unik måde formår L Wood Joy at blande Rock’n’roll, blues og New Orleans jazz. Det hele bliver serveret med kærlighed til musikken, spændende arrangementer og knivskarpe klaverfills!

Med et friskt pust af unge talentfulde musikere, spilleglæde og masser af energi kan du som publikum forvente en musikalsk oplevelse, og et show som placerer følelsen af glæde og fest, i hver enkelt publikums hjerte.

L Wood Joy tager sig kærligt af gamle stjerner som Nat King Cole, Jerry Lee Lewis, Fats Domino, Louis Armstrong og Ray Charles mv.

Med respekt for de gamle mestre, sætter L Wood Joy deres eget musikalske præg på musikken og tilføjer egne nye ideer og arrangementer til gamle hits som Great Balls of Fire, Mess Around, Never Can Tell, On The Sunny Side Of The Street m.fl.