Live Music Odense

Foreningen Kultur PåTaget Præsenterer – Blå Tone

Blå Tone’s musik er wellness for sjælen – en oplevelse
ud over det
sædvanlige.Den spændende sydfynske trio
serverer deres helt eget billedskabende og
stemningsmættende lydunivers.
Ny forunderlig musik,
der går lige til hjertet .
I pianisten og komponisten Peter Skummes trio Blå Tone, bevæger den kreative musiker i tæt samhørighed med sine to medspillere sig ud i et frodigt grænseoverskridende univers fra smukke, melodiske og lyriske stykker til mere rå og kantede, og hvor elementer fra den klassiske og rytmiske musik ustandselig fusionerer og krydser klinger.Sangerinden Anita Lykkegårds varme, besnærende og vidtspændende stemme og Nana Pi Aabo Larsens bløde saxofonspil flyder let og raffineret rundt i musikkens blå tone.
Peter Skummes musik er svær at sætte i bås og genrebestemme – her er både eftertænksomhed og sprælsk overskud – her løfter musikken sig op i nye højder. Repertoiret består af vokal-numre med tekster skrevet af Anita Lykkegård iblandet enkle instrumentale stykker.Blå Tones debutalbum udkom i efteråret 2017, og den modtog 4 stjerner i bl.a.
Fyens Stiftstidende.
Siden udgivelsen er der kommet nye catchy numre på sætlisten.