Live Music Odense

ilter warmup

Hexis (DK)

Hexis er alt, hvad du nogensinde har ønsket dig fra et DIY-band. Med over 700 shows overalt fra Færøerne til New Zealand eller fra Cuba til Mongoliet, er Hexis arketypen på et hårdtarbejdende og hårdtslående band. Ved at kombinere hardcore-energien med black metal og kaste elementer af doom og sludge i gryden, er Hexis, rost for både deres fremragende plader men først og fremmest for deres intense live-shows. Således har Hexis spillet højtstående festivaler som Roskilde, Bloodstock, Roadburn og Ieper Fest.

Bandcamp: hexisband.bandcamp.com
Facebook: facebook.com/Hexisband

ROT AWAY (DK)

ROT AWAY er et relativt nyt bekendtskab fra København. Selvom bandet er nyt er det erfarne herrer, som har trådt hardcorescenen i andre bands tidligere, heriblandt Woes, som spillede til ILTER 2019. De udgav i 2019 en eponym EP, som kan lyttes til ved nedenstående link. Bandet gør sig i en koldbøtte af alt fra old school metal til blackend hardcore og videre til hardcore-punk.
Som bandet selv siger: ROT AWAY has a take-no-prisoners and fuck-you-fierceness to their style.

Bandcamp: https://rotaway.bandcamp.com/releases
Facebook: https://www.facebook.com/rotawaycph/

Extended Suicide (DK/E)

Extended Suicide er en trio fra Odense og de har slået deres folder siden 2011 og har således været på tour i bl.a. Spanien, UK, Island, Frankrig, Holland, Sverige og Tyskland. Senest var de på en mindre DK tour sammen med Nyt Liv og Smertegrænsens Toldere i 2019.
For de uindviede spiller Extended Suicide en blanding af rå old school hardcore med et tvist black metal og powerviolence. Bandet skriger sig igennem tekster om alt fra det ydre rum til popkultur og dette bliver gjort på bedste spansk-køter-manér.

Bandcamp: https://extendedsuicide.bandcamp.com/music
Facebook: https://www.facebook.com/Extendedsuicide/

Husligt Arbejde (DK)

Husligt Arbejde er et af de nyeste punkbands på den Odenseanske scene. Bandet er født ud af ILTER-festivalen og spiller en go’ gammeldaws omgang punk anno slut-70’erne. Ikke så meget bullshit, bare ren energi og spilleglæde. Leder du efter dit næste band der har lommerne fulde af catch phrases, så skal du ikke lede længere. Husligt Arbejde har just været i studiet og vi venter alle i spænding på, hvornår de slipper deres materiale. Bandet er ikke online endnu, så du bliver nødt til at møde op og se dem live – vi lover I ikke går skuffet hjem!