Live Music Odense

The Foreign Resort + Then Comes Silence

Kulturmaskinen inviterer indenfor til en aften i mørkets og det okkultes tegn, når The Foreign Resort og Then Comes Silence går på scenen i Frølageret!

The Foreign Resort
Den københavnske trio spiller eksplosiv post-punk blandet med mørk new-wave. Bandet kombinerer den dunkle mystik fra The Cures Pornography-æra med energien fra LCD Soundsystem. Rumklangssvøbte guitartemaer, energiske motorik baslinjer og kraftfuldt trommespil med en intens og oprigtig vokallevering.

The Foreign Resort har spillet mere end 450 koncerter i Europa og Nordamerika, og trioen udgav i april 2019 sit seneste album Outnumbered på canadiske Artoffact Records (Kælan Mikla, ACTORS).

Then Comes Silence
Den svenske kvartet bevæger sig i et dystert og okkult univers, hvor støjrock, goth, shoegaze og psych blandes og går op i en højere enhed. Medlemmerne er fælles om en fascination af død, spiritualitet og korruption. Musikken rummer både energi, nerve og catchy melodier, og Then Comes Silence tager publikum med på en rejse langt ind i livets mere makabre skyggesider
Bandets anmelderroste fjerde album, “Blood”, udkom i oktober 2017 på Nuclear Blast.