Live Music Odense

BIGBANG (NO)

For dem, der ikke kender norske Bigbang, kan det siges, at der er tale om et allemandseje i vores naboland!

I løbet af 2000’erne er op til seks af Bigbangs album gået til tops på ​​Norges officielle albumchart, og mange af deres sange er fast inventar på norsk radio. Bigbang har efterhånden spillet flere gange i Danmark, inklusiv et besøg på Roskilde Festivals Orange Scene, og nogle husker måske endda, at trommeslager Olaf Olsen engang var manden bag tønderne hos Tim Christensen.

I 2020 er der imidlertid gået hele 8 år siden Bigbang sidst besøgte Danmark, hvilket skyldes, at de har brugt lidt tid derhjemme siden den sidste albumudgivelse i 2013. I 2019 blev stilheden brudt med det anmelderroste album “Glory Chord”, hvor de samtidig udgav den ambitiøse live-film “Play Louder”, baseret på en 10 år gammel uudgivet optagelse på 35 mm.

Den 21. maj er power-trioen spiller på POSTEN, og enhver, der har sans for iørefaldende rock med rødder i slutningen af ​​60’erne og begyndelsen af ​​70’erne, skal spidse øre, når et af Norges bedste liveband tilbyder deres velassorterede hitkatalog.

Bemærk: Se deres seneste video “Bells”, der fortæller, hvad der kan ske, når et af verdens største K-pop-band også vælger at kalde sig Bigbang …