Live Music Odense

knud på kulturen

Lørdag 29 februar kl. 20.00 Præsenterer KNUD: War of Destruction/Husligt Arbejde/JohnnyWunderbaum i Frølageret på Kulturmaskinen. Entre 60 kr.
War of Destruction fra Århus, er et Danmarks første hardcore bands og har siden 1982 blæst publikum bagover med deres helt unikke, hyperenergiske, rasende, rå, hæsblæsende og kompromisløse soniske angreb. Bandet har været definerende i relation til den danske punk- og hardcorescene siden starten af 80’erne, bl.a. med singlen War Of Destruction fra 1983 og mini lp’en De Dødes Hvisken fra 1985.
Seneste udkom mini lp’en “Angst” på Mastermind Records i 2018 og blev af Maximum Rock’n’Roll udråbt til en af årets bedste udgivelser. Maximum Rocknroll: “It fucking rips! Everything is fucking fast, pissed and super energetic. This is legitimately one of the best new records of the year.”
De er kun blevet hårdere og vildere med tiden og på trods af at være ægte undergrund, har de spillet på Metal Magic Festival, som opvarmning for Suicidal Tendencies, overalt i landet samt Norge og Tyskland.
War of Destruction er et band der skal opleves live og det underbygger de sidste par års anmeldelser af deres koncerter også.
Devilution:
War of Destruction er punk, som det var, da det var farligst: vanvittigt, energisk og med en følelse af, at det uforudsigelige kunne ske når som helst.
https://devilution.dk/anmeldelser/koncertanmeldelser/halshug-radar-130919
GFRock:
https://www.gfrock.dk/toldermania-atlas-d-1-12-2018/
Det er afsindigt energisk og insisterende og jeg var faktisk ikke klar over, at man kunne møde den punk-oplevelse i Danmark i dag ud over hos arrangementets headliner. Så tak for det! Powerakkorder er gud, soloer en by i et land meget, meget langt væk, men konstant insisterende energi kompenserer rigeligt for den slags detaljer.
Aftenens to øvrige bands:
Odenseanske Husligt Arbejde aggressivt politisk, minimalistisk punk som ligger i tråd med punkens spæde barndom, hvor at starte et band var noget man gjorde ved at samle instrumenter op, for første gang og lave et punkband. Live levere Husligt Arbejde autentiske punk-stemning med masser af kant og nerve, med numre som Banditter i habitter og Banklån for evigt.
JohnnyWunderbaum punk, rock, støj whatever. Det har ingen betydning, om musikken passer ned i en bestemt musikalsk bås. JohnnyWunderbaums mission er ikke at få verden til at danse lørdag aften eller at få deres glorier til at skinne. Bag alle deres anstrengelser ligger ikke ønsket om 15 minutters berømmelse eller anden monetær status. De gør det, fordi de bare skal af med det, og fordi skabertrangen byder dem at lege. Deres drøm er altid, at deres næste sang, øver eller koncert bliver den bedste.
Kombattanterne i JohnnyWunderbaum har deres musikalske oprindelse i firsernes punk-scene. På tværs af sub-genrer og med rodfæste i undergrunden har det nuværende line-up begået alternativ musik sammen og i utallige konstellationer i snart 4 årtier.