Live Music Odense

dizzy mizz Lizzy special guest: Psyched up janis (AFLYST)

Dizzy Mizz Lizzy udgiver ny plade i foråret 2020 – og ny plade betyder ny tour! Bandet præsenterer de nye numre ved fire store koncerter i Danmark, og rock-legenderne kan opleves i Jyske Bank Arena i Odense den 11. april 2020.

Bandet ser frem til at spille nogle af de nye numre – og mange af klassikerne – for deres store og trofaste publikum. Og publikum kan godt forberede sig på en helt særlig oplevelse, da bandet har inviteret Bersærk og Psyched Up Janis med på turneen.

”Jeg mødte Bersærk på Copenhell i år og synes, at de er noget af det bedste i nyere dansk metal, så jeg er glad for, at de har lyst til at tage med rundt. Og lige sådan med Psyched Up Janis, som startede samtidig med os og er samme generation. Det bliver spændende at dele scene med dem igen, så vi glæder os meget til de koncerter,” siger Tim Christensen.

Albummet har endnu ikke fået en titel, men udkommer i foråret 2020. California Rain, forløberen for det kommende album, rammer radioerne i slutningen af oktober.