Live Music Odense

SUNE ROSE WAGNER – SOLO – FEAT. KAJSA VALA (aflyst)

Sune Rose Wagner er kreatøren bag store danske bands som Psyched Up Janis og The Raveonettes. Han er anerkendt herhjemme og i USA for sin sangskrivning og som producer, og han har blandt andet bidraget musikalsk til bands som Sort Sol, Tremolo Beer Gut, Dum Dum Girls, Carl Emil Pedersen, Niels Skousen, etc…

Hans nuværende arbejde i LA hvor han i dag er bosat , er rettet mod musik til film og reklamer . Sune Wagner er bla manden bag musikken til den Oscar nominerede fil KRIGEN instrueret af danske Tobias Lindholm og har bidraget med musik til Game Of Thrones, True Detective, CSI, True Blood, Molly’s Game, Still Alice, etc…

Til foråret kan han opleves på en række udvalgte venues i eget navn men helt solo er det ikke. Sune Wagner medbringer nemlig det østjyske stjerneskud Kajsa Vala, som han for nyligt indledte samarbejde med under Psyched Up Janis 30års jubilæum

De to musikere og sangskrivere har efterfølgende holdt fast i hinanden – og har nu  besluttet sig for sammen at drage ud på turné med sange fra Sune Rose Wagners imponerende bagkatalog i nye udgaver.

Jeg har ikke bestemt hvad det her solo repertoire  præcis skal indholde endnu . Jeg søger i mit bagkatalog og ser hvad jeg har lyst til at tage med ud 

Det er da ikke utænkeligt at Kajsa og jeg også kan rode i fælles inspiration af cover numre. 

Da jeg mødte Kajsa sidst i forbindelse med PUJ turneen faldt vores musikalitet helt i hak . Jeg håber folk vil  komme til koncerterne og møde en åben tilgang til live musikken 

Man kan kalde vores tilgang lidt mindre indstuderet  og snarere mere eksperimenterende og spontant i nuet .