Live Music Odense

forq (us)

Forq er sammensat af improvisatorer i verdensklasse, men det er deres usædvanligt mindeværdige, genre-blandede sange, der efterlader det største indtryk!

Keyboardist Henry Hey er en etableret komponist, arrangør, producer, musikregissør og sangskriver. Senest arbejdede han for David Bowie som orkestrator, arrangør og musikalsk leder af Davids teaterstykke Lazarus. Henry var George Michaels musikalske instruktør og arbejdede tæt sammen med George og den legendariske producent Phil Ramone i produktionen af ​​det kritikerroste album Symphonica. Han var også den musikalske instruktør for Rod Stewarts Great American Songbook, som han ledede og arrangerede verdensturné og tv-optrædener for.

Guitarist Chris McQueen er en af grundlæggerne af Snarky Puppy, som de fleste jo nok har stiftet bekendtskab med. Han turnerer verden rundt med Snarky, Bokanté, Lizz Wright og Banda Magda med flere. Senest spillede han leadguitar i David Bowies Lazarus på New York Theatre Workshop og The Rocky Horror Show på Dallas Theatre Center.

Bassist Kevin Scott har været fast inventar på Atlanta-scenen i over et årti, og udvider altid sin musikalske og geografiske rækkevidde. Han har turneret og indspillet med en lang række kunstnere, herunder John McLaughlin, Jimmy Herring, Donny McCaslin, Wayne Krantz, Akon, Monica, Wale, oberst Bruce Hampton og Russell Gunn. Når han ikke er på turné, er Kevin værten for Atlanta’s berygtede tirsdag aften jam-session, som er blevet en destination for nogle af de bedste musikere i verden til at spille rent improviserende musik blandt andre frie tænkere.

Trommeslager Jason Thomas er en Grammy Award-vindende trommeslager fra Weatherford Texas. JT er blevet meget efterspurgt af en række forskellige kunstnere som Roy Hargroves RH Factor, Fred Hammond, CeCe Winans, Marcus Miller, Mark Lettieri & Phillip Phillips.