Live Music Odense

Christopher paul stelling (us) (AFLYST)

Ekvilibristisk finger-picking guitarspil danner bunden i hans melodiske og følsomme sange og det er siden 2012 blevet til 4 albums, “Songs of Praise and Scorn”, “False Cities”, “Labor Against Waste” og Itinerant Arias”. 260 koncerter i løbet af det seneste halvandet år! Så meget er det blevet til for Christopher Paul Stelling der har base i North Carolina, der er kendt for sit milde klima uden ekstremer. Måske det er med til at danne den yderst behagelige tone i hans udgivelser? I september 2019 udgav han den smukke “Have To Do For Now” produceret af Ben Harper. Blandt mange fine anmeldelser og omtaler af den amerikanske sangskriver lyder det fra radiostationen WNYC: ”Christopher Paul Stellings musikalske historiefortælling er en lang rejse fuld af frodige folkloristiske, mytologiske og religiøse billeder.