Live Music Odense

Statisk (duo) // Fynsk Lørdag #9 (AFLYST)

Fynsk Lørdag byder på gratis koncertoplevelser i Storms Pakhus.
I niende omgang præsenterer vi en hæsblæsende koncert med det brandvarme Odense-band, Statisk🙌

Koncerten er naturligvis gratis og starter kl. 21.00🎶

🎵 OM STATISK

▪︎ Med en blanding af storslåede synth-flader, poetiske tekster og virtuose guitarsoloer, der giver flashbacks til 80’ernes rockede pop, tager Statisk publikummet med på en livsbekræftende rutschebanetur gennem tilværelsens op- og nedture.

▪︎ Forsanger, Mathias Skov, og guitarist og producer, August Halle, er med to singler i ryggen, “Blind” og “Helt Tæt”, og med succesfulde festivaloptrædener på tværs af landet, i færd med at erobre deres egen plads på scenen og i danskernes hjerter.

▪︎ De to kompagnoner, fremfører deres musik med en helt særlig charme og selvsikkerhed, som danner grundlaget for en forførende lyd, der river lytteren væk fra hverdagens vanskeligheder og ind i et drømmende musikunivers.

▪︎ Deres rejse er kun lige begyndt, og med store drømme og et ønske om at definere lyden af deres generation, er Statisk et band med en mission: At blive Danmarks næste store live act.