Live Music Odense

mattis (AFLYST)

Oplev fremadstormende MATTISStudenterhus Odense!

Mattis er 33 år, over to meter høj og så er han en fantastisk og sjælfuld liveperformer med et kæmpestort nærvær. Hans sange kommer fra et meget personligt sted. De er fulde af mystik, mørke og åbenhjertige livserfaringer. Relaterbare, ganske enkelt.
Den København-baserede sanger Mattis debuterede i 2017 med singlen “Loverboy”. Sangen blev P3’s Uundgåelige, fik stor radioairplay, gik #1 på Hypemachines navnkundige trending chart hele to gange. Succesen førte blandt andet Mattis til at optræde på Roskilde Festival og til at skrive musik til forskellige TV shows og serier. Siden har Mattis haft travlt med at arbejde på nyt materiale, hvor han har udsendt flere singler. Aktuelt er han klar med den pumpende og energiske single “Fade Into Myself”.

Mattis er til foråret klar til at rulle sit nye onemanshow ud i de danske byer. Om touren fortæller han: “Fra februar og frem kommer der en masse ny musik ud. Det bliver virkelig sjovt at spille dem for første gang live for jer fuldstændig strippet fra lydproduktion kun med hjælp fra min yndlingsguitar, klaver og min loop-pedal. Som sanger og musiker så sker der noget magisk når man står alene på scenen og det kun er dig og publikum. Når der ikke er noget band at spille sammen med, så bliver salen meget hurtigt draget ind på en anden måde og publikum bliver en stor del af musikken og oplevelsen og det elsker jeg ved dette solo setup. Jeg kan ikke vente med at komme ud og spille de nye udgivelser og glæder mig til at møde jer allesammen”.