Live Music Odense

Lisa Nilsson – Kvinnan Som Är Jag (AFLYST)

LISA NILSSON FREMFØRER SIN ANMLEDERROSTE FORESTILLING ’KVINNAN SOM ÄR JAG’ I DANMARK

Den elskede svenske sangerinde og skuespiller har lavet en forestilling, der blander musik, dans, storytelling og humor i et format, der har imponeret de svenske anmeldere. Til foråret får Lisa Nilssons mange danske fans mulighed for at opleve hende på en ny måde, når hun besøger Danmarks store koncert- og teatersale.

Lisa Nilsson er aktuel med forestillingen ’Kvinnan som är jag’, som er en forestilling, der tager udgangspunkt i hendes personlige historie. Gennem brug af både musik, sang og dans indvier hun på humoristisk vis publikum i sin rejse fra dengang til nu, hvor hun blandt andet gør op med det billede, der blev tegnet af hende i 90’erne som hele Skandinaviens diva.

Forestillingen er blevet en kæmpe succes i Sverige, og Lisa Nilsson tager nu på en omfattende turné i hele Skandinavien, hvor hun også lægger vejen forbi Danmarks fire største byers store koncertsale.