Live Music Odense

Don’t Leave Me Hanging (Sabotage)

Tre artister sammenfletter levende musik, par-akrobatik, dans og cyr-wheel til en visuelt stimulerende helhed. Entusiasme og lidenskab for cirkus skubber artisterne til deres grænse. Don’t Leave Me Hanging er en forestilling om at acceptere sig selv og finde indre ro.

”At vove at tage springet handler ikke kun om mod og beredskab til at mislykkes, men om tilliden til dine omgivelser.”

Artisterne lægger lige så meget energi i samlingen og adskillelsen af ​​de forskellige værktøjer som de gør i samspillet og interaktionen med hinanden. Forestillingen gennemsyres af denne samarbejdsvilje og en opmærksomhed på “de andre”.

Artisterne sparer ikke deres sved og kræfter, men skubber snarere deres grænser for udmattelse. Don’t Leave Me Hanging er et genbesøg i det grundlæggende for en nycirkus-forestilling; der fejrer den menneskelige krop, skønheden og styrken.