Live Music Odense

ZIRKUS – A NIGHT TO REMEMBER

STØTTEKONCERT FOR BØRNECANCERFONDEN!

Med sit 14 mand store swing-orkester flankeret af dansere og akrobater er Zirkus endelig tilbage på Posten, hvor de inviterer indenfor til en historisk totaloplevelse med ”dinner show” og dekadent feststemning. Overskuddet fra festen går til Børnecancerfondens arbejde for at hjælpe kræftramte børn og deres familier!

Med deres intense og medrivende energi inviterer Zirkus om bord på et buldrende dampskib af fest og farver, og tager publikum med på en rejse tilbage til de brølende 1920’ere – til dengang hvor champagnen flød i stride strømme mens byens borgerskab og bohémer dansede til den swingende jazzmusik.

Showet er fyldt med nyskrevet, original swingmusik, og som altid er budskabet en humoristisk kritik af det moderne menneskes stræben efter rigdom og magt og tabet af begge dele til de, der i forvejen er rige og magtfulde.

Der bliver tale om en totaloplevelse med dinner show, champagne- og whiskybarer, syngepiger, gøglere og en række overraskelser.

N.B. Showet foregår på engelsk.

Om Zirkus:

Zirkus puster nyt liv i en fantastisk og glemt teaterform med sin 18 mand store trup af musikere og dansere.

Zirkus specialiserer sig i en blanding kabaret, verfremdung og koncert. Målet er at få publikum til at betragte forhold, som de er tilbøjelige til at se som naturgivne og hverdagsagtige i et andet og usædvanligt lys.

Zirkus’ koncept er baseret på nyskrevne tekster og musik, der er en moderne fortolkning af 1920’ernes swingmusik sat sammen med 1800-tallets historier og fortællinger.

Gennem fortællinger fra tiden hvor konger faldt og nationer blev skabt sætter Zirkus fokus på vores tids samfundsproblemer ved at opsøge vores tids fastforankrede dogmer og normers arnesteder i den svundne tid, hvor det moderne menneske og samfund blev skabt.

Det er de små historier om verdens fortabte skæbner, som Zirkus fortæller om. Der lægges meget vægt på publikums oplevelse af rent faktisk at være publikum til et show der foregår for 100 år siden. Med et glimt i øjet kan fortælleren pludseligt henvende sig direkte til publikum og afsløre tingenes sande tilstand.