Live Music Odense

JAKOB ILLEBORG

VÆRTEN FRA DRS FORBRUGERMAGASIN ”KONTANT”!

Jakob Illeborg kendes i dag af de fleste danskere som vært på DRs forbrugermagasin ”Kontant”!
Men før Jakob Illeborg blev journalist og tv-vært var han forsanger i det London-baserede, danske band, Warwick Avenue, der i nullerne udgav plader på legendariske Columbia Records i USA og spillede koncerter over det meste af verden.
Efter i årevis at have helliget sig journalistikken vender Illeborg nu tilbage til musikken på fuld tid med udgivelsen af sit første soloalbum, der udkommer i foråret 2019. Albummet skiller sig ud fra de fleste andre udgivelser lige nu. Stilen er levende, vibrerende og dynamisk. Computere og autotunere er gemt væk, og i stedet er der plads til horn, gospelkor og vel nok Danmarks bedste rytmegruppe.
Sangene og teksterne er dybt personlige, og det er stilarten også. Det er på samme tid både retro og lydmæssigt oppe i tiden, og live blæser orkestret publikum bagover. Tænk tidlig Van Morrison eller Bruce Springsteen, men mørkere og vildere.
Jakob Illeborgs første soloalbum er indspillet i Sweet Silence Studios i Danmark og i Squat Sound i England. Det er mixet af ingen ringere end Flemming Rasmussen.