Live Music Odense

blue monday blues jam feat. Oscar mukherjee & Jakob holm

Oscar Mukherjee er singer/songwriter med rødder i blues, folk og pop/rock. Han har trods sin unge alder udviklet sin helt egen stil, der både trækker tråde fra John Mayers guitarspil, Ron Sexsmiths vokal, og Jeff Buckleys blå tone, samtidig med at han omfavner sit publikum med sin helt egen varme smittende glød! Med sig denne aften har han sin trofaste guitarmakker Jakob Holm. Oscar & Jakob optrådte ved Jam Days i 2019, hvor de efterfølgende deltog i late night blues jam på Posten til stor begejstring for publikum. Nu får I chancen for at opleve de to eminente musikere igen.  Blue Monday Blues Jam husbandet står klar med trommer, bas, guitar og tangenter men afløses hellere end gerne af de fremmødte musikere. Så tag dit instrument med, skriv dig på listen og kom op og spil med.