Live Music Odense

Intimkoncert/ Friis-Estrup Duo

Kom til livemusik på Arkaden Street Food med Friis-Estrup Duo, d. 21. marts, kl. 18-20.

Hvem er Friis-Estrup Duo?

Friis-Estrup Duo er en duo, hvis musikalske univers giver en intim jazzoplevelse, med fyldig harmonik og en udtryksfuld stemme. Friis-Estrup Duo byder på kendte klassikere, men også egne kompositioner, som tager dig med på en rejse i det følelsesmæssige og fortællende univers.

Andreas Friis Rasmussen, på guitar, og Natascha Estrup, på sang, fandt hinanden i 2015. Gennem musikalske bekendtskaber fandt de sammen en fælles passion for jazzuniverset, som blev fundamentet for mange års samarbejde. Det lange samarbejde, som er blevet til et hjertevarmt venskab, kan mærkes på scenen når de spiller. Dette gør oplevelsen meget intim, da publikum kan mærke glæden for musikken og hinanden gennem numrene.

Begge er fra Esbjerg, hvor de har studeret på MGK (musikalsk grundkursus), som har styrket deres musikalitet og dygtiggjort dem. Nu er de både lokaliseret i Esbjerg og Odense, hvor de regelmæssigt spiller.

Hør og læs mere om os på uncovermusic.dk: https://uncovermusic.dk/artist/friis-estrup-duo/

Vi glæder os meget til at se jer!

/Team Arkaden