Live Music Odense

baby did a bad thing

Første single ”These Days” fra Baby Did a Bad Thing’s kommende debutalbum er ude, og i radioen på P4. I samarbejde med én af landets dygtigste musikere, Rune Kjeldsen (C.V. Jørgensen, Poul Krebs, The Savage Rose) som producer, udkommer det selvbetitlede debutalbum i foråret 2020. Allerede til februar er det muligt at få fingrene i vinyludgaven i eksklusivt forsalg, når Baby Did a Bad Thing drager på release-turné landet rundt.

Baby Did a Bad Thing har for andet år i træk måtte melde udsolgt til deres koncerter på SPOT Festival (2018 og 2019), og snakken om orkesteret er derfor gået lystigt i krogene hos musikelskere landet over. Som Claus Hellgren Larsen fra rootszone.dk beskriver det: “Aarhus-bandet Baby Did a Bad Thing er et godt eksempel på nogle musikere med så overbevisende talent, at de er på vej til noget stort. De har ramt en stil og en lyd, som ingen anden på den danske musikscene. (…) Vi har oplevet svenske First Aid Kit nå international succes baseret på deres duetsange, Baby Did a Bad Thing gør det bedre, vil jeg påstå.”

Centreret omkring to frontfigurer, thyboen Eline Engholm og fynboen Jonas Fjelsted, manøvrer orkesteret sig ubesværet mellem akustisk folk/country og elektrificeret roots-rock. Tænk nordisk americana med tippet hat til sangskrivere som Neil Young og Gillian Welch samt nyere navne som Chris Stapleton og Nikki Lane.