Live Music Odense

AISHA Intimkoncert

AISHA er klar med sin første EP, BLÅ NODER. De seneste to singler ’Fortæl’ og ’Løvehjerter’ er begge blevet vel modtaget, med adds på flere af Spotifys populære playlister; Nye Danske Hits, New Music Friday og New Talent.

BLÅ NODER er soulfyldte popsange, båret af AISHAs stærke vokal og talent for at skrive fængende melodier – og så er det hendes første sange på dansk.

AISHA er sangerinde, komponist og producer. Hun har sunget hele sit liv og skrev sin første sang, da hun var 8 år og havde i en alder af 14 år sit første større publikum. Siden da har hun optrådt i store dele af verden – fra Island til Tunesien, fra Grønland til Ghana. AISHA har turneret og indspillet med forskellige internationalt anerkendte kunstnere som Tanya Stephens, Junior Kelly, BB Seaton og The Savage Rose.