Live Music Odense

klub golem – spark!

Så skriver vi 2020 og det er blevet tid til at tage hul på en ny Golem-sæson. Næste arrangement bliver d. 21. februar, hvor vi fejrer GOTISK FASTELAVN, så find gerne kostumer frem, og hvem ved, måske skal der også slås på tønde. Derfor har vi allieret os med et par slagkraftige svenskere til lejligheden.

Duoen SPARK! forener skarpt produceret ebm og synth med elementer af såvel industrial som svensk popmusik, det hele serveret med blik for både kvalitet, teatralske dyder og kostumer samt, ikke mindst, en portion humor. Den svenske gruppe har optrådt mange steder efterhånden, og såmænd også tidligere på Klub Golem for et par år siden. Så kom og tag godt imod dem igen.

Koncertstart omkring kl. 22:30.

Der bydes naturligvis også på DJs, nemlig Ras Bolding, Marie Makaber, Lærke Lømmel, Ichabod og Zet. Man kan forvente genrer som goth, synth, industrial, ebm, new wave, punk, neofolk, electronica og lignende.

Kommer man f. eks. udenbys fra, eller fra andre planeter og fremmede dimensioner, og søger man sted at overnatte efter Golem, så kontakt os eller skriv på eventens væg, så prøver vi at finde en løsning.