Live Music Odense

HOLY MOLY AND THE CRACKERS (UK) + KINGSBOROUGH (US)

Velkommen til en aften med to nyere bands på den internationale musikscene, indie folk bandet Holy Moly & The Crackers fra England og rootsrock bandet Kingsborough fra San Francisco, USA.

Holy Moly and the Crackers: Fra Newcastle, England kommer disse 6 musikere der i det engelske musikmagasin NME spås en stor fremtid på den internationale musikscene!

De er allerede et stort hit hos vore naboer i Tyskland, hvor bandet i sommer spillede en meget succesfuld festival- og klubtur.

Musikken, som den tager sig ud på deres nyeste udgivelse ”Take A Bite”, har fået et mere rocket udtryk og bandet sammenlignes flere steder med navne som The Black Keys og Jack White.

Ruth Patterson – vocals/violin
Conrad Bird – vocals/guitar/trumpet
Rosie Bristow – accordion
Nick Tyler – electric guitar
Jamie Shields – bass
Tommy Evans – drums/backing vocals

Kingsborough: Kingsborough har Posten publikummet haft lejlighed til at se og høre tidligere, da bandet besøgte Odense tilbage i oktober 2018. Bandet fik en god modtagelse med deres energiske rootsrock og en særdeles energisk frontmand, sanger og guitarist Billy Kingsborough, der fra start fik fat i publikum med sin ligefremme og yderst sympatiske fremtoning.

Bandet: Billy Kingsborough, Alex Leach, Chris Mangione, Steve Twomey