Live Music Odense

ELBA (AFLYST)

ELBA – svæver ind i hjertet og stryger ud på dansegulvet!

Den 25-årige sangerinde og sangskriver Ellen Bathum svæver og stryger direkte ind på den danske musikscene med selvsikkerhed og et klart defineret udtryk. På trods af ELBAs korte levealder, kigger hun allerede nu tilbage på et 2019, der blandt andet bød på en lukning af Countdown scenen på Roskilde Festival.

Bevæbnet med den elektroniske popmusiks virkemidler leverer ELBA bombastisk og effektiv synthpop, der er øjeblikkeligt fængende og gribende.

ELBA fortæller relaterbare historier om kontroltab og kærlighedens mange nuancer.

Inspirationen fra Robyn er tydelig i debutsinglen ‘Antidote’, og ligesom den svenske electropop- dronning, synger Ellen Bathum også sin hjertesorg ud og finder ny energi i stroboskopets skær, »I’m gonna dance you out of my mind/’til you’re no longer there to be found«

Melankoli og eftertænksomhed mødes i et brag af en dansefest.

ELBA er en stærk ny stemme på den elektroniske popscene i Danmark.