Live Music Odense

elephant sessions (sco) (AFLYST)

Elephant Sessions er i konstant bevægelse, og formår at nedbryde  grænserne mellem genrer og stilarter. Det gør dem vanskelige at fastholde og beskrive med ord. Til gengæld er deres udadvendte musik meget nem at holde af. Elephant Sessions er blevet kaldt alt lige fra ‘indie-folk-fusions  pionerer’ til ‘Absolutely superb….’ og ‘…a sensational live band’ til ‘Bandet som mixer traditionel folk, funk, electronica og meget andet til en potent neo-folk-cocktail’.

Elephant Sessions nye album fra maj 2019 – What Makes You — har stadig de traditionelle melodiske instrumenter mandolin og violin i front, som igen og igen skubber til grænserne for, hvordan bandet skal lyde her og nu på en pulserende bund af bas, trommer og guitar fusioneret med electronics og dance beats.