Live Music Odense

Kresten Osgood & Ignacio Cordoba

KRESTEN OSGOOD

Osgood – en sensationel joker af jazzverdenen. En trommeslager med eller uden trommestikker. Med eller uden trompet, spisepinde, stemmebånd, hans bare næver, hans blotte sjæl, mellem latter og forvirring. Groovy, selv når groovet falder fra hinanden. Kresten Osgood er deroppe, i den skandinaviske Jazz Valhalla, og samtidig dybt nede i undergrundens hjørner. Han har spillet sammen med et hav af legender såsom Paul Bley, Yusef Lateef, John Tchicai, Oliver Lake, Wadada Leo Smith, Kurt Rosenwinkel, Steven Bernstein, Ran Blake, Michael Blake, Jerome Cooper, Sam Rivers, John Tchicai, Akira Sakata, Masabumi Kikuchi, Dr Lonnie Smith, Hugo Rasmussen, Bent Jædig, Bennie Maupin, Billy Preston, William Parker, Mat Maneri, Brad Mehldau, Eugene Chadbourne, Josh Redman, Jason Moran og mange flere. Derudover er han også initiativtager til Mandagsklubben i den brune kødby 5e, Jyderups Accordion Træf, DR TVs børneshow Øreflip og sidst, men bestemt ikke mindst, indehaver af pladeselskabs-kollektivet ILK.

IGNACIO CORDOBA

Cordoba – en forventningsfuld prankster fra punkfamilien. En lille person fra en lille landsby i bjergene i Madrid, der, på grund af punken, mistede kontakten med virkeligheden gennem tours rundt om i verden med og uden The Box, som er en elektronisk selvfrembragt gud, der gør ham almægtig i form af kontingente svingninger. Cordoba er en nybegynder af sin egen forvirring. Eller en musikfejlist. En evig lærling. Cordoba har bl.a. arbejdet sammen med Michael Pisaro, Pamelia Kurstin (Stickney), G.W. Sok, Søren Kjaergaard, Maria Laurette Friis, Kazehito Seki og mange flere.

Sammen gør de, hvad de kan, med det, de har – for at give dig det, du ikke vidste, at du kunne have eller få.