Live Music Odense

Helene Blum og Harald Haugaard (AFLYST)

Helene Blum & Harald Haugaard Band
ReleasekoncertDanmarks folk-diva nr. 1 Helene Blum har sammen med violinisten Harald Haugaard etableret sig som nogle af de fineste fortolkere og fornyere af den danske musiktradition og levendegør kulturarv pa? allerhøjeste kunstneriske niveau.

Deres egne sange og kompositioner blandes nænsomt med originale fortolkninger af gamle sange og instrumentalstykker fra den rige danske musikskat. Deres integritet er enesta?ende, og deres store virtuositet og nærvær er med til at gøre deres koncerter uforglemmelige. Med deres uforlignelige Helene Blum & Harald Haugaard Band er de et af de fremmeste navne pa? den nye danske folkemusikscene, og med 100 koncerter om a?ret, hvoraf de fleste spilles i udlandet, er de samtidig travle ambassadører for dansk musik og kultur i udlandet. Siden etableringen i 2008 har de gang pa? gang lagt publikum ned pa? festivaler, koncerthuse, klubber og koncertkirker i Europa, Nordamerika og Japan.
Cellisten Kirstine Elise Pedersen, guitaristen Mikkel Grue og slagtøjsspilleren Sune Rahbek fuldender Blum & Haugaards musikalske univers med gennemmusikalsk spilleglæde med umiddelbar musik, der ikke behøver at ga? omvejen gennem hjernen for at ga? direkte i sjælen og ramme publikums rødder. Deres musik er tidløs, men bringer dog historien ind i fremtiden, og den er pa? en og samme tid genkedelig og dog mærkeligt fornyende.

Blum & Haugaard udgiver i foråret 2020 deres første fælles album, og ved den lejlighed giver de et brag af en koncert på et af landets bedste og mest intime spillesteder Magasinet i Odense.

Helene Blum: sang og violin
Harald Haugaard: violin
Kirstine Elise Pedersen: cello
Mikkel Grue: guitarer
Sune Rahbek: slagtøj