Live Music Odense

BLAKE (UK) & ANN METTE ELTEN (AFLYST)

I foråret 2020 venter der en helt særlig og fantastisk oplevelse, når Englands absolut førende vokal-gruppe, Blake sammen med Ann-Mette Elten gæster danske kirker og koncerthuse.

Efter 25 år som forsanger i På Slaget 12 tog Ann-Mette i 2012 et højst uventet skridt og udgav albummet ”Adagio – 12 klassiske sange” med et udvalg af nogle af de helt store sange fra det klassiske repertoire. Det udløste en guldplade for over 13.000 solgte eksemplarer, hvilket i Danmark anses for at være et meget stort antal for et rent klassisk album.

Siden har Ann-Mette haft flere af de klassiske sange på repertoiret, hvilket har udløst stående ovationer fra et publikum, der er blevet både overrasket og overvældet. At en sangerinde med så meget pop i bagagen også mestrer denne genre, var der ingen, der havde regnet med.

Nu er der en enestående chance for at opleve dette sammen med Englands førende vokalgruppe ”Blake”.
”Blake” der består af Ollie Baines, Stephen Bowman & Humphrey Berney har tidligt i deres karriere været på turne i Danmark sammen med Thomas Eje & Lene Siel. Dette kort efter, de vandt en UK Grammy for bedste klassiske album. Her tog de publikum med storm – en stemmeharmoni uden sammenligning samt charme og talent, der tager pusten fra publikum.

I Danmark har vi også tidligere kunnet nyde disse fantastiske herrer på DR´s Store Juleshow.

Forvent at blive blæst omkuld af Blake, når de synger store operaklassikere som f.eks. ”Nessun Dorma”, samt velkendte hits fra musical og filmverdenen, og nyd Ann-Mette Elten synge store klassiske sange som ”O Mio Babbino Caro” og ”Ave Maria” med en så følelsesfuld indlevelse, at man nærmest føler sig hensat til koncerter med de helt store internationale stjerner gennem tiden. Og oplev endelig Blake og Ann-Mette Elten forene stemmerne, når de sammen giver nyt liv til flere store klassikere.