Live Music Odense

ANNIKA AAKJÆR (udsolgt)

Annika Aakjær:  “Når den værste vinter er forbi, fylder jeg turbussen, med instrumenter, benzin og gode mennesker, tager nye sange og historier under armen og besøger hele Danmark igen. Efter en mere indadvendt efterårsturne er jeg frisk på at gå ud i foråret med lidt større armbevægelser og præsentere en masse nye sange og dem af de gamle jeg selv bedst ka li.”

Annika Aakjær, som har gjort sig positivt bemærket i toppen af poppen 2018, forsætter drager endnu engang på tour i foråret 2020. Hun har altid haft en særegen evne til at bevæge publikum med sin stemme og sine tekster, og ikke mindst at få folk til at grine af hendes vittige betragtninger fra hendes liv.
Hun har allerede udgivet 3 albums og har medvirket i teater succes’erne ‘Come Together’ og ‘Oliver med et tvist’. Derudover har Annika været med i filmen ‘Dirch’ og i DR’s julekalender ‘Julestjerner’. Annika arbejde lige nu på et nyt album, og du kan høre både nye og gamle sange, når hun spiller på Magasinet.