Live Music Odense

17:17 Jazz Salvatucci Trio [Vinterjazz]

Denne nye klavertrio spiller moderne, følsomme og intense kompositioner.Trioen udforsker ved hjælp af stærke melodier og energifyldte soloer kommunikationen mellem musikere og publikum. Med inspiration fra store jazzpersonligheder som Keith Jarrett, Shai Maestro og Brad Mehldau, samt et strejf af klassisk musik, kommer Salvatucci Trio med et ungdommeligt bud på nye originale kompositioner. Musikken indeholder passager af fri improvisation, og hver koncert er derfor en ny oplevelse, både for musikerne og publikum. Stor tilstedeværelse i rummet og i musikken karakteriserer alle tre medlemmer

Line-up:
Enrico Salvatucci – Klaver
Niklas Gjersøe – Bas
Hans Kristian Knold – Trommer

Gratis entré

En del af Musikbibliotekets program for Vinterjazz