Live Music Odense

NYT BLOD – VOL. 16

TIGERSWAN / CHRIS MUÑOZ / JUNA

Kom med når vi åbner dørene til 16. udgave af NYT BLOD.
Denne aften til lyden af potent electro-pop og klassisk singer-songwriting, tilsat beats og synth-flader, når TigerSwan, Chris Muñoz og JUNA holder hof.

TigerSwan:
Pop trio, med base i København, som på bare halvandet år
allerede har gæstet Japan, USA, flere danske festivaler, lagt musik til TV2 reklamespots for VM i
fodbold og håndbold, opnået +800K streams på Spotify, samt underskrevet single-kontrakter med
både internationale og nationale pladeselskaber.
Singlen Novocaine, som udkom tilbage i januar 2019, banede vejen til de danske radiostationer,
da sangen bl.a. blev valgt som ”Ugens Hit Tip” på P4, hvorefter den kom i rotation, og med
+1100 afspilninger kan den vel næsten kaldes et mindre radio hit.
Musikken kan sagtens bringe tankerne hen på artister som Jonas Brothers, OneRepublic og Maroon 5.

Chris Muñoz
”Live.Life.Loud.Repeat ”
Udover at være titlen på en kommende EP fra Chris Muñoz, er sætningen også blevet et mantra for singer-songwriterens sangskrivning. I følelsernes vold smedes medrivende og emotionelle sange, tilsat elektroniske beats og en lydmur af synth-klangflader. Musikken er en rejse ind i sindet på en sangskriver, der udforsker alle sider af livet og udtrykker sig gennem sin følsomme vokal og stærke melodier. Det er hverdagspoesi i et popunivers, hvor rockguitar og storladne arrangementer ligeledes omfavner lytteren.
Livebandet består af et talentfuld hold. Guitarist Anders Bakdal og trommeslager Nicklas Larsen på blot 21 år, danner sammen med Chris og Michael et stærkt sammenspillet line up, der giver koncerterne sit særpræg. Når bandet indtager scenen, bliver der skruet op for volumen på guitaren og beatsne. Publikum kan derfor forvente et medrivende og slagkraftigt sæt leveret med passion.

JUNA
JUNA er en Odenseansk pop-trio, som gerne vil give den moderne pops former flere løse ender. Med kærlighed for det elektriske og den simple melodi dyrker JUNA poppens klicheer uden skam, og bevæger sig frygtløst gennem poppens smukkeste og
grimmeste facetter. JUNA tager dig igennem et energitæt live-set, hvor der er højt til himlen og tæt til scenen. Musikken bliver skabt ud fra en fascination af det gode hook og den berusende følelse af en bas, hvis liv stopper ved 120 hz.
De er et do-it-yourself pop-band med hænderne på rattet fra sangskrivningen til den færdige produktion.
Efter deres debut-EP ”New Rituals” fra 2018 tager JUNA fat i
fremtiden med singlen “Not even Heels” og en vision om en række liveshows, hvor den helstøbte oplevelse er i centrum.