Live Music Odense

In-store koncert i RecordPusher // Forstenet

Vi starter det nye år med et brag af en koncert.

Et af sidste års bedste danske udgivelser kommer og giver en in-store samt autografskrivning.

Du kan måske huske da Baest besøgte butikken sommeren 2019 , det gik vildt for sig og det her bliver mindst lige så fed 😉

Om bandet:
Forstenet er et ungt dansk rockband med frie tøjler til kreativiteten, til det eksperimenterende. Særegent for deres lyd, er en spidsfindig mixtur af brass og heavy… Heavy Messing? – Samt en sund portion hammondorgel til et ellers klassisk rock-setup! (To spader, noget bund og et par svedige suppegryder) Sangene er skrevet på dansk og udføres af en energisk, legesyg forsanger, der praktiserer alt fra ren sang, strubesang, growl og høj falset mv.

Publikum kan forvente en stemningsfyld koncert med en varieret sætliste, der både rummer det hurtige, det stenede, det psykedeliske, det følsomme og det festlige.

Om udgivelsen ”Ephemeros: Virvar”:
D. 29. november 2019, udgav Forstenet deres debutplade Ephemeros: Virvar. Med pladen tager Forstenet dig med på en alsidig musikalsk rejse, der rummer elementer af alt fra dansksproget 70’er-rock, hård metal samt diverse tidsaldres progressive & psykedeliske musik.

Vi taler om en dobbel-LP konceptplade, som er meget varieret i sit musikalske udtryk, og som både dyrker de helt hårde og de helt bløde nuancer. Pladen leder tankerne over på artister såsom Frank Zappa, Opeth, Pink Floyd, Black Sabbath, Porcupine Tree, The Mars Volta, Voivod og Steppeulvene. Pladen er en times lang konceptuel rejse gennem et unikt sind, som gennemgår stadier af depression, isolation, vanvid, psykopati og mani i et ivrig forsøg på at bryde ud af det dystopiske univers ‘’EPHEMEROS’’.

https://album.link/fqqTcVkGzNZSq?fbclid=IwAR2YeTVzg_LJxtC7SsnhZSi9XkPIVV3Af1u5SeMpffJgXpaWgs4YbmYvwBc