Live Music Odense

Ottone Pesante

Ottone Pesante spiller Heavy Brass Metal, og det lyder med garanti ikke som noget, du har hørt før.

Lige dele af Brass og Metal bliver smurt ind i hinanden og ud kommer en særegen musik, hvor blast beats og blæs bliver boltret sammen i et musisk værk, der ikke er til at skyde igennem. Udover referencen til metalmusikken er der også henvisninger til bl.a. moderne samtidsmusik, eksperimentel musik, doom og jazzcore (tænk Zu og NOMEANSNO). Navnet på deres nye plade er ”Apocalips” og er således et ordspil på apokalypse og læber. Referencen skal forstås som en selvdestruktion af Francesco Buccsi (trombone) og Paolo Raineris (Trumpet) læber, der i dén grad bliver udsat for en ekstrem form for læbe-motion. Dette er dog et nødvendigt onde for at kunne frembringe nye veje for blæs og brass og tusinde tak for, at de vil udsætte sig selv for denne tortur! Du finder både hurtige, melodiske, tekniske og rasende numre, der allerede er blevet et særkende for dette band, men der er også langsomme numre fyldt med patos, og endelig nogle mere eksperimentelle og dodekafoniske melodier, som er en interessant udvikling for bandet.

Forbered din mest anti-atomiske rustning og bring den til gulvet med Ottone Pesante.

Ottone Pesante spiller i kulissen til forestillingen ’Apokalypse’.

Entre 60 kr.

Fri entre med musikårskort eller billet til Apokalypse.