Live Music Odense

alphabeat

Der er hverken dømt lillefredag- eller søndagsstemning, når comebackhitmagerne i Alphabeat tager på spillestedsturné i det nye år og – helt bevidst – udelukkende giver koncert fredag og lørdag aften!

’Man fester sgu bedst igennem, når man har fri dagen efter’, fortæller bandet med et smil. Og Alphabeat, ført an af sangerne Stine Bramsen og Anders SG, er helt klar på at skrue op for festen, når de vender tilbage til rødderne på landets spillesteder:

’Det er her vores venskab opstod, da vi startede, og det er lige her magien og de vildeste øjeblikke opstår – når vi spiller live i øjenhøjde med publikum. Det bliver intimt, men eksplosivt, det lover vi. Og der skal shakes nogle moves og tamburiner og synges, til vi hverken har mere stemme eller flere hits tilbage.’