Live Music Odense

penny police & greta

Penny Police: ”Penny Police’ fjerlette stemme og musikalske snilde er dybt inddragende og ganske enkelt imponerende” (Gaffa, okt. 2019, Radar, Aarhus).

Oplev Penny Police der lige nu glitrer stærkt i og nærværende i det danske musiklandskab med adskillige mangestjernede anmeldelser af sin dugfriske smukke plade ”Be Lucky” (sep 2019), som også har opnået airplay på anerkendte radiostationer som BBC 6 Music, Radio X og ikke mindst herhjemme med stor opbakning fra bl.a. P6 Beat.

Bl.a. Soundvenue kvitterede med 5 stjerner og skrev ”soulet popmusik gennemsyret af ro og nærvær” og sammenlignede med soul-stjerner som nutidens Matthew E. White, men pegede også på referencer til The Supremes og Otis Redding i de gennemførte blæserarrangementer, dog uden tvivl om originaliteten af Fjeldsteds sangskrivning. For Fjeldsted er en kunstner i bevægelse, der ustandseligt søger ny inspiration og på dette album helstøbt kommer omkring både pop-, gospel- og jazzverdenen og naturligvis den rene singer-songwriter tradition, hvor det hele udspringer fra.

”Hos Penny Police behøves der ikke meget mere end de fløjsbløde stemmelæber og den karakteristiske autoharpe til at gøre en hel sal bløde i knæene og om hjertet.” (Gaffa, okt. 2019)