Live Music Odense

Konkhra//Arsenic Addict//Terrorpy

Fuck You Fight Mee & Kansas City / Denmark præsenterer:

KONKHRA – ARSENIC ADDICT – TERRORPY
Dødsmetal, dødsmetal og atter fucking dødsmetal!

Dør: 140.-
Forsalg: 160.-
Dørene åbner kl: 20.00
Koncertstart kl: 21.00

KONKHRA
Legendarisk, episk og uovertruffen.
Konkhra er tilbage. I samarbejde med Hammerheart Records udkommer bandets nyeste og ottende fuldlængde album ”Alpha and the Omega” i oktober 2019. Musikken på ”Alpha and the Omega” taler for sig selv. Den er ekstrem men afbalanceret inden for bandets patenterede grooves og grindende metalliske rødder. Det handler om død fra de levendes perspektiv. Om magt fra de trængendes syn. Om kærlighed i hjertet fra de ensomme og fortabte. Og om håb, når alt håb er forsvundet for altid.

Arsenic Addict
Arsenic Addict spiller morderisk dødsmetal med inspiration fra det mørkeste vanvid, der lurer i menneskers sind. Kødfulde riffs inviterer til amok i blodrus og bragende blastbeats eksploderer sarte hjerneskaller, mens ildevarslende melodiske stykker fastholder grebet om halsen og ikke giver slip, før det er for sent. De grufulde fortællinger om lemlæstelse og lig i forrådnelse leveret i aggressiv growl fuldender soundtracket til dit næste drab.

Terrorpy
Terrorpy spiller dødsmetal af den personlige skuffe. Det er klamt og drypper med alskens væsker man kan få ud af, og ind i, et menneske. Inspirationerne er derfor mange, men især hentet fra de sidste 30 års dødsmetal, 100 års gode film, 300 års klassisk musik og 6.000 års diverse forbrydelser, folkemord og andet menneskeligt misdæderi. Solide riffs og hastige trommer, mens de samtidig holder lyden så simpel som muligt. En guitar, en bas, et trommesæt og en mikrofon, alt sammen krydret med en stor portion misantropi og kærlighed til body horror.