Live Music Odense

ENRICO PIERANUNZI TRIO (IT/DK/US)

Enrico Pieranunzi (IT) – piano

Thomas Fonnesbæk (DK) – bass

Ulysses S. Owens Jr (US) – drums

Den verdenskendte italienske pianist, Enrico Pieranunzi, (IT), står i spidsen for en ny, europæisk jazztrio i topklasse. Enrico Pieranunzi Eurostar Trio består, foruden Pieranunzi selv, af Danmarks måske bedste bassist, Thomas Fonnesbæk samt trommeslager Ulysses S. Owens Jr fra New York City.

Hver især tilhører de eliten af jazzmusikere i deres respektive hjemlande, og tilsammen udgør de en trio i verdensklasse.

Musikken er original, krydret med enkelte klassikere, og det eminente sammenspil byder på kollektive improvisationer i topklasse. Glæd dig til en koncert med en sublim trio på allerhøjeste niveau med en gigant i rækken af verdenspianister, Enrico Pieranunzi, i tæt sammenspil med 2 giganter indenfor skandinavisk og amerikansk jazz!