Live Music Odense

Jonas Rendbo og Magnus Snorre

Jonas er blevet hyldet som “The Godfather of Scandinavian Soul” af internationale medier. I mere end 20 år har han skabt et navn for sig selv i soul musikkens verden, udgivet masser af musik og turnéret over det meste af verden. I år 2016 vandt Jonas priserne “Artist of the Year” og “Best Video” ved det årlige Scandinavian Soul Music Awards i Stockholm.

Jonas Rendbo har bl.a. arbejdet som korsanger, guitarist, bassist, keyboardspiller, tour-manager, sangskriver eller producer med artister, som bl.a. Outlandish, Ukendt Kunstner, Sivas, Rasmus Seebach, Ankerstjerne, Lars H.U.G., Joey Moe, Barbara Moleko, Isam B, Wafande, Nabiha, Aura, Fallulah, og mange andre…

Denne aften tager Jonas sin musikalske legekammerat Magnus med under armen for at komme og feste med os!