Live Music Odense

JADA

Udsolgte Jada annoncerer nye shows og kommer til Kulturmaskinen.

Jada stormer frem og har med kun 3 singler sunget sig direkte ind i danskernes hjerter. Efter totalt udsolgte shows på Radar og Store Vega, er den succesfulde sangerinde nu klar med nye shows flere steder i landet.

Jada, med det borgerlige navn Emilie Molsted Nørgaard, var med singlerne ’Keep Cool’ og ’Sure’ på alles læber sidste sommer. Men midt i hypen måtte sangerinden dog melde sig syg med stress og rykke en række koncerter. En modig beslutning, der lader til at have sendt en endnu stærkere Jada videre.

Efter et halvt års radiostilhed bragede singlen ’Lonely’ igennem som P3s første ugens uundgåelige i 2019. Derefter vandt Jada både talentprisen ved P3 Guld samt årets håb og årets sang ved Steppeulven.

I foråret 2019 spillede Jada så endelig sine første egne shows. Både Radar og Store Vega havde været udsolgt i månedsvis og de dugfriske anmeldelser taler sit tydlige sprog. Både Soundvenue og Gaffa kvittererer med 5 stjerner og Gaffas anmelder skrev bl.a.: ”en fremragende koncert fra en kunstner, som meget vel kan blive Danmarks næste verdensstjerne”.

Support: Ida Laurberg
Det kun 19 årige stortalent Ida Laurberg er på som support på Jadas Danmarksturné. Ida Laurberg har introduceret sig selv med den stærke single “Grayzone”, som udkom på hendes nystartede pladeselskab All Chemistry. Laurberg markerede sig dog allerede i 2016, hvor hun på egen hånd udgav den hjemmeproducerede “Puppy Dog Eyes”, der siden har opnået i omegnen af 20 millioner streams.

Koncerten præsenteres af Kulturmaskinen og DanceLikaMonkey.