Live Music Odense

RELEASE-EVENT MED SANGSKRIVEREN LALOU

Fredag, den 24. januar 2020 KL 20 kan du nyde en aften på DEXTER i godt musikalsk selskab, hvor Lalou indvier dig i hendes dels meget personlige og følsomme jazz/pop sange med engelsksprogede tekster, der alle har et fokus: at formidle et håb i en verden, hvor der findes så mange skæbner, der dagligt udsættes for undertrykkelse.

Harmonisk, eftertænksomt og med et budskab om at sprede glæde, det er indholdet i Lalous musik.

Der er både lagt op til en aften med fest og glæde og hyggeligt samvær i Dexters lækre nye rammer, samt plads til de store følelser, når det kommer til den musikalske oplevelse! Nyd en præsentation af Lalous første udgivelser, samt en forsmag på hendes kommende album, der forventes at udkomme ultimo 2020.

Lalou er sangskriver og er for ganske nyligt begyndt at udgive sin musik. Hendes første single ”Music” udkom i september 2019 og der er en perlerække singler på vej hen over vinteren, samt et album ultimo 2020.

Lalou har allieret sig med tre dygtige musikere, heriblandt Keld Andersen, en garvet guitarist, som ofte samarbejder med jazz-guruen Jorge Degas. På kontrabas spiller, multi-instrumentalist Charlie Johannson fra Sverige og den erfarne folkemusiker Nikolaj Forskov Eriksen på violin.

Om sin musik udtaler LALOU:

Der, hvor vi ikke kan sætte ord på de svære ting, kan musik være sproget, der gør det for os. Musik kan heale, sprede glæde og give anledning til eftertænksomhed.

Hvad er det vigtigste for dig i livet? Muligvis kærlighed og anerkendelse. I hvert fald forsøger vi mennesker at vende os bort fra afvisning og kulde. Men ikke alle mennesker har den mulighed. I nogens verden fylder undertrykkelse og nedgørelse det meste. Vi hører det dagligt i medierne. Men ofte er det netop de historier, vi ikke hører noget om, der fortjener at blive italesat. Kvinden, der er på flugt fra sin voldelige eksmand. Den ensomme, som kæmper en hård kamp hver dag, for at få mening i sit liv. Barnet, som kæmper for at opretholde facaden om det pæne hjem i et samfund, hvor vi alle forsøger at overgå hinandens perfektionisme.

Når du tror, der ikke er noget godt her i livet, så kan jeg forsikre dig, at det er der faktisk. Det er derfor, jeg skriver sange. Det er derfor, jeg spiller for dig.

Du kan glæde dig:

Mød Lalou til en kort intim præsentation af hendes musik på Dexter, hvor følsom pop møder ”storytelling jazz” og hvor ro og stabilitet går hånd i hånd med uforudsigelighed og spænding. Stemningen varierer fra ren glæde/feel-good til eftertænksomhed. Helt sikkert en oplevelse værd!