Live Music Odense

juncker

På gennembrudssinglen ’Mogens og Karen’ sang den danske sangskriver Christian Juncker om et nabopar, der trods deres tilforladelige navne nærede giftige bær og en gal hund i haven!

Senere blev Juncker igen folkeeje med den populære sang ’Havana’ til TV-serien ’Mod fjerne kyster’. Nu er Juncker aktuel som sanger og komponist til efterfølgeren til TV-serien: Denne gang med sangen ’Wallenberg’, om båden af samme navn, og til serien ’Kurs mod Nord’.
Samtidig har Juncker, som mangeårig beboer i Brønshøj og lokal fodboldfan på opfordring, skrevet en hyldestsang til Brønshøj Boldklub ifm. deres 100-års jubilæum: Udover Brønshøj – En lokal nationalmelodi!

Men der hviles ikke på laurbærrene: I efteråret 2019 udkommer Juncker med ny single.

Junckers mest personlige og verdensanskuende album til dato udkom i 2018: GLOBUS NV.
Singlen ’Sidste Nat På Fabrikken’ blev efterfulgt af  ‘Det Er Lige Meget‘, ‘Som Det Er Lige Nu’ og ‘Donegall Road’ og de bliver alle afspillet flittigt på DR Radio.
Albummet blev modtaget med 5 stjerner i bl.a. GAFFA og med ordene: ‘På Globus NV drager Juncker ud i verden og vender altid hjem i sangene, der dyrker spændingsfelterne mellem udlængsel og hjemve på hans vel nok mest helstøbte album’.

Juncker er genkendelig – aldrig kedelig. Der er eftertænksomhed samt catchy tekster og kompositioner i Junckers sange.