Live Music Odense

harpin’ wolf & the black sheep

Harpin’ Wolf & The Black Sheep er et 4-mands orkester fra Odense, der spiller Rhythm and Blues med sjæl og nerve, og leverer et liveshow der involverer publikum i musikoplevelsen!

Den blå tråd og musikalske inspiration er amerikanske ikoner som Muddy Waters, Little Walter og Albert King, British blues revival-navne som John Mayall og Peter Green samt mundharpebaserede orkestre og solister som The Fabulous Thunderbirds, Paul Lamb & The King Snakes, Guy Forsyth, William Clarke.

Fra en spæd start i en garage i udkanten af Odense i starten af 2003, blev bandet komplet med trommeslager Michael Larsen i 2006. Siden har Harpin’ Wolf med sin mundharpe, vokal og det sejt swingende band, The Black Sheep, besøgt værtshuse, spillesteder og festivaler med et tight og veloplagt show, der sætter tænderne i både små og store Blues-nydere.

Harpin’ Wolf & The Black Sheep er: • Claus “Harpin’ Wolf” Trohl – Sang & mundharpe • Niels “NP” Pedersen – Guitar • Claus “SloMo” Mortensen – Basguitar • Michael “LeftFoot” Larsen – Trommer & percussion