Live Music Odense

røgsignal

I et væld af pulserende indie-beats og bølgende lydflader har Aarhusbaserede Røgsignal skabt sit helt eget instrumentale univers!

Bandet har modtaget et væld af anmelderroser, både for sit intense liveudtryk og for de to albums ‘Pletter På Solen’ (2016) og ‘Bodies’ (2019). Sidstnævnte var “Ugens Album” på DR P8-Jazz og radiokanalen har i det hele taget kastet sin kærlighed på bandet, hvor musikken allerede har hundredevis af afspilninger og er i fast rotation.

Røgsignal er blevet fremhævet for et gennemgribende produceret og eksperimenterende lydbillede og det har blandt andet sikret bandet en plads som det danske bidrag til den anerkendte showcase ‘Nordic Jazz Comets’, der finder sted i Paris i december 2019.


“Aarhusianske Røgsignal befæster med deres seneste udgivelse, ‘Bodies’, at de er både mesterlige musikere og mageløst meditative i deres udtryk”
Henrik Palle, Politiken . 2019 om ‘Bodies’
“The band’s sound has been described as fusion jazz incorporating different sounds and influences from Denmark and the wider world of music. It works like magic…”
– Nick Davies, All About Jazz. 2017 om ‘Pletter På Solen’.

“En overbevisende demonstration af, at ung dansk jazz hverken er død, lugter sært eller på nogen måde halter” – Henrik Palle, Politiken. November 2018 om koncert ved DR P8 Session.

Røgsignal er:
Jakob Lauritsen – Fender Rhodes // Nikolaj Bugge – Guitar
Henrik Lauritsen – Bas // Jonas Møller Andreasen – Trommer