Live Music Odense

MUDMUSIC LIVE

20.00 –
LARA DK
// ALTERNATIV POP/ROCK
Forvent forvrængede guitarer, stærke vokaler, poppede omkvæd og bløde, catchy ballader, der på scenen udfoldes i en energisk, publikums- og jordnær performance. Det lyriske univers bevæger sig blandt andet rundt om kærlighed på godt og ondt – som en universel følelse alle kan relatere til – og lydbilledet er inspireret af kunstnere såsom Mew, Biffy Clyro, Tim Christensen og Frightened Rabbit.
21.00 –
DEAD WITCH
// NORDIC HARDCORE
På scenen er Dead Witch garant for lige dele tunge, aggressive riffs og en sceneoptræden, der river ansigtet af publikum med en eksplosion af energi, primært centreret omkring forsanger Kenneth Sjølunds intense scenepersona og gutturale brøl. Groovy riffs, punchy bass, hårdtslående trommer og et dæmonisk brøl sikrer, at lytteren bliver rystet solidt igennem.