Live Music Odense

WEATHER REPORT PROJECT

Weather Report Project hylder fusionsmusikkens hellige gral og leverer et show, der kan glæde enhver ægte Weather Reportfan. 

WRP spiller det legendariske fusionsbands bedste og mest melodiske numre. Mange husker og elsker Weather Report og ikke mindst Joe Zawinul, Wayne Shorter og Jaco Pastorius.

WRP har opbygget et stort, trofast og ikke mindst engageret publikum og har spillet udsolgte koncerter på mange store venues, scener bl.a. Aarhus Jazz Festival, Copenhagen Jazz Festival samt flere andre i indland og udland.

Vi er egentlig ikke overraskede, men selvfølgelig super glade for den store interesse, og at der kommer så mange publikummer.

Birdland var jo et verdenshit og nåe ja, så skal folk jo lige tjekke, om vi faktisk kan spille de alsidige og udfordrende numre fortæller bassist Claus Nauer Reher-Langberg. Og vi oplever faktisk, at flere og flere yngre publikummer møder op til koncerterne, fans der først blev født i Weather Reports storhedstid.

Weather Report var verdens mest succesrige instrumentalband op gennem 70’erne og 80’erne og turnerede konstant hele kloden rundt og havde kæmpehits som Birdland, A Remark You Made, Teen Town og Boogie Woogie Waltz, som den dag i dag stadig spilles i TV og radio.

WRP’s repertoire er først og fremmest fra denne gyldne periode.

Med albummet Heavy Weather opnåede Weather Report, som det første fusionsband, samme popularitetshøjder som rockens superstars.